Werken in de mode

Wil jij werken in de mode?

Ben jij een enthousiaste fashion professional die toe is aan een nieuwe uitdaging? Is het jouw droom om op het hoogste niveau te mogen werken in de mode? In dat geval hoef je niet verder te zoeken –wij helpen je graag bij de volgende stap in jouw carrière.

Movers & Shakers is een bemiddelings- en recruitmentbureau voor het hogere segment van de modebranche. De branche is continu in beweging, en wij zijn daarom altijd op zoek naar getalenteerde professionals die in de mode willen werken en groeien. Ben je dus op zoek naar een vacature in de mode die perfect past bij jouw manier van werken? Schrijf je in bij Movers & Shakers, en wij gaan direct voor je aan de slag!

 

Movers & Shakers brengt werken in de mode op niveau

Echt talent verdient de beste kans om zich te ontplooien. Deze visie ligt ten grondslag aan de werkwijze van Movers & Shakers. Wij vinden dat jij als professional de kans moet krijgen om aan jouw toekomst in de mode te werken. Jouw wensen en kwaliteiten komen bij ons werving en selectieproces daarom uitgebreid aan bod.
Omdat Movers & Shakers naar een perfecte pasvorm voor jouw kwaliteiten streeft zul je bij ons ook veel verschillende mogelijkheden vinden om te werken in de mode. Of je nu op zoek bent naar een functie in Retail, Sales, Inkoop of een ander onderdeel van de modebranche, Movers & Shakers zorgt ervoor dat jij kunt werken op een gebied in de mode dat bij je past.

 

Zin om te werken in de mode? Schrijf je in!

Heb je al minimaal twee jaar ervaring met werken in de mode, en zou je graag verder groeien in dit uitdagende werkveld? Schrijf je dan direct in als kandidaat bij Movers & Shakers!
Ons team bepaalt na jouw inschrijving op basis van jouw CV of Linkedin-profiel welke vacatures het beste voor jou geschikt zijn. Onze laagdrempelige e-assessment helpt ons vervolgens om nader te bepalen waar jij het beste in de mode zou kunnen werken. Dit systeem zorgt er niet alleen voor dat wij sneller een passende functie vinden, het geeft je ook direct een beeld van jouw kwaliteiten.
Lijkt het je leuk om via Movers & Shakers in de mode te gaan werken, en heb je vragen over onze werkwijze? Neem contact op met ons team, en je krijgt direct een duidelijk antwoord.