Onze recruitment diensten

Movers & Shakers werkt succesvol samen met bedrijven die een professioneel werving & selectie traject belangrijk vinden. Bedrijven die bereid zijn een commitment met elkaar aan te gaan voor een optimaal resultaat.

Executive Search
Als aanvulling op onze diensten bieden we executive search, specifiek gericht op het vinden van kandidaten voor topmanagement en leidinggevende posities. Hierbij benutten we ons uitgebreide lokale en internationale netwerk om de ideale kandidaat voor uw organisatie te vinden.

Exclusieve Samenwerking voor Succes
Vanuit onze ervaring zien wij dat werken op basis van exclusiviteit de meest effectieve en succesvolle samenwerking oplevert. Onze exclusieve benadering verzekert een optimaal resultaat, met heldere focus en een gegarandeerd proces waarin klant en kandidaat samenkomen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel relaties opgebouwd met professionals, management en directie die werkzaam zijn in de Fashion, Lifestyle, Food & Retail. Wij zijn uniek in onze aanpak, waarbij assessments onder kandidaten standaard zijn. Deze geven inzicht in talenten, valkuilen en ontwikkelingsmogelijkheden en dragen bij aan duurzame inzetbaarheid.

Flexibele Krachten
Heeft u tijdelijk een specialist nodig? Wij bieden interim- en detacheringsmogelijkheden, ideaal voor ziektevervanging, projecten of extra capaciteit. Voor meer info stuur een mail naar info@moversshakers.nl of bel met 06-54746103.
 

Onze overige diensten

Assessments
Om aan de behoeften van een concurrerende arbeidsmarkt te voldoen, bieden wij laagdrempelige maar gevalideerde e-assessments. Deze ondersteunen selectie, inzetbaarheid en mobiliteit en omvatten persoonlijkheids- en capaciteitentests.

Klik hier voor meer informatie.