Categorie├źn

Onze recruitment diensten

Wij adviseren de exclusiviteit methode voor vacatures met een salaris tot 75K en de executive search methode voor vacatures met een salaris vanaf 75K omdat deze, vanuit onze ervaring, de meest effectieve methodes zijn waarbij het beste resultaat geleverd kan worden en de kwaliteit van de kandidaten binnen het proces het meest optimaal is. De professionaliteit van de klant wordt met deze methodes het meest gewaarborgd.
Wij benaderen zowel actief werkzoekenden als latent werkzoekenden en maken optimaal gebruik van directe en indirecte werving zowel nationaal als internationaal.

Exclusiviteit
Movers & Shakers werkt als enige bureau aan de opdracht en geeft hiervoor een korting van 2% op de fee per opdracht. De dienstverlening kan als maatwerk gezien worden en wordt volledig aangepast aan de wensen van de klant.
Deze service is beschikbaar voor salarissen tot 75K.
Fee: 18%

No Cure No Pay
Deze service heeft vaak de voorkeur van klanten die verschillende kanalen willen inzetten om kandidaten te werven. 
Movers & Shakers streeft ook binnen deze service naar het leveren van de beste kandidaten.
De standaard voorwaarden zijn van toepassing.
Fee: 20 % (bij een salaris tot 75K) of 25 % (bij een salaris vanaf 75K)
*Houdt u er rekening mee dat wanneer u besluit om meerdere bureaus in te zetten voor een opdracht, kandidaten vaak meerdere keren voor dezelfde vacature worden benaderd. 

Executive search
Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel relaties opgebouwd met senior executives werkzaam in de Fashion, Retail & Lifestylebranche. Wij zijn in staat om ons te verplaatsen in organisaties en in te spelen op de behoeften en eisen van onze klanten. Wij bieden een volledig op maat gemaakte service. Movers & Shakers werkt als enige bureau aan de opdracht en geeft hiervoor een korting van 2,5% op de fee per opdracht.
Deze service is beschikbaar voor vacatures boven 75K.
Fee: 22,5%

Flexibele krachten inhuren door middel van detachering of ad interim
Het tijdelijk inhuren van een medewerker biedt een uitkomst wanneer er binnen uw organisatie behoefte is om een specialist op tijdelijke basis in te huren. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers afwezig zijn wegens ziekte of verlof, maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een drukke periode. Wij bieden zowel de optie om iemand op interim basis in te huren of om een medewerker te detacheren. Voor meer info stuur een mail naar info@moversshakers.nl of bel met 06-54746103.

Onze overige diensten

Assessments
Door toenemende concurrentie en wereldwijde competitie zijn bedrijven genoodzaakt om steeds meer een geoptimaliseerde aannamebeleid te hanteren. Het afnemen van assessments onder kandidaten voor een bepaalde functie kan dit aannamebeleid ondersteunen.
Movers & Shakers kan als assessmentdienstverlener fungeren voor uw organisatie. Wij bieden laagdrempelige maar gevalideerde e-assessments aan op het gebied van selectie, inzetbaarheid en mobiliteit. Daarnaast bieden wij ook een aantal e-assessments zoals een algemene persoonlijkheidstest en een capaciteitentest.

Klik hier voor meer informatie.

Teamanalyse
Problemen binnen teams doen zich doorgaans voor vanwege een tekort aan de benodigde capaciteiten, onuitgesproken of onopgeloste conflicten, botsende persoonlijkheden, demotivatie of gebrek aan vertrouwen. De teamanalyse kan een zeer nuttig instrument zijn zowel bij beoordeling van bestaande teams als bij het samenstellen van nieuw te vormen teams.
Movers & Shakers kan binnen uw organisatie een Teamanalyse verzorgen welke inzicht geeft in de individuele karaktereigenschappen, persoonlijke drijfveren en wensen/behoeften en de onderlinge samenwerking van een team. Het resultaat biedt handvatten om de onderlinge samenwerking verder te professionaliseren.

Klik hier voor meer informatie.