SHOPMANAGER IN DE FASHION & LIFESTYLE INDUSTRIE

Ben jij gemaakt voor een carrière  als shopmanger?


Dan zijn wij op zoek naar jou! Als shopmanager heb je een passie voor retail en neem jij die extra stap om te zorgen dat klanten zich thuis voelen zodra ze jouw winkel binnenstappen.

In een baan als Shopmanager vind je niet alleen uitdaging in het verzorgen van een optimale klantbeleving, jij bent er tevens voor jouw team. Door dagelijks te coachen en teamleden te motiveren, help je anderen om zich verder te ontwikkelen. Hoe groter jouw winkel, hoe groter de uitdaging om al jouw teamleden te leren kennen en mee te nemen in jouw visie en doelstellingen. Het goede voorbeeld geven is altijd belangrijk op de shop vloer.

Om succesvol een winkel te runnen, ben je niet alleen in staat om een prettige klantbeleving neer te zetten middels een prachtige winkel, maar beschik je ook over uitgebreide product kennis, zodat je een klant altijd van het juiste advies kunt voorzien.

Shopmanager bij de leukste retailers van dit moment!

Bij Movers & Shakers specialiseren we ons in de bemiddeling binnen de Fashion, Retail en Lifestyle industry. Als Shopmanager hoef je je in deze dynamische branche nooit te vervelen wanneer je werkzaam bent in de hipste boutiques, prachtige winkels van luxe merken of bij grote retailers met snel wisselende collecties, een hoog werktempo en een groot team. Er is dus altijd een retail omgeving die bij jou past. Als je benieuwd bent naar ons klantenportfolio, neem dan een kijkje op onze homepage voor een overzicht van klanten waar wij voor werken.

Als shopmanager ben je een essentieel onderdeel van een retailorganisatie

Want op de winkelvloer gebeurt het! Je staat dagelijks oog in oog met de doelgroep van het merk waarvoor je werkt en bent de eerste die feedback ontvangt over de collecties in de winkel. Deze waardevolle feedback is de basis voor het ontwikkelen van nieuwe collecties of organiseren van promoties.

Ben jij de shopmanager waar wij naar op zoek zijn? Bezoek dan snel onze vacature pagina voor een actueel overzicht van onze vacatures of schrijf je bij ons in!

Schrijf je in!