Testimonials klanten


								Anja								 Van den								 Bersselaar

Anja Van den Bersselaar

Van Winkel Fashion
Bij Movers & Shakers hebben ze de kennis om ook vakinhoudelijk mee te denken en ze kijken goed naar de cultuur van een organisatie. Dit in combinatie met de nauwe betrokkenheid gedurende het gehele proces, dragen bij aan een goede samenwerking bij het vinden van de ideale match.

								Karin 								 								 Jansen

Karin Jansen

Molo Kids
Het fijne van de samenwerking met Movers & Shakers is dat ze buiten de kwaliteiten van een kandidaat ook echt zoeken naar de juiste match qua persoonlijkheid, wat in mijn ogen vaak nog belangrijker is! Ananda is zeer professioneel, kundig en oprecht waardoor zij feilloos weet wat de klant wil! Zij heeft ons super ondersteunt in het samenstellen van ons salesteam!

								Patrick								 								 Jansen

Patrick Jansen

CBRE
Werken met Movers & Shakers is altijd leuk en resultaatgericht.
Met medewerkers die die markt goed kennen en de vacature specifiek maken, wordt een klantgericht plan opgesteld om de vacature snel en goed in te vullen.

								Myrte								 								 Merdinyan

Myrte Merdinyan

PUMA
Eerlijk, transparant en doortastend. Kernwoorden die bij PUMA als werkgever passen, maar die we ook in onze partnerships zoeken. Movers & Shakers is daarom een uitstekende match en we doen daarom met veel plezier een beroep op hun expertise, relevante netwerk en drive om te slagen!

								Loesje								 								 Raedts

Loesje Raedts

Vondels
De recruiters van Movers & Shakers hebben zeer accurate kennis van de markt en zijn dus uitstekend in staat om mee te denken met je bedrijf en een vacature heel duidelijk in kaart te brengen en vorm te geven.

								Agnita								 								 Scarlett

Agnita Scarlett

Scarlett Company
We zijn erg blij met de fantastische matches die Movers & Shakers voor ons hebben gemaakt!
Dankzij een duidelijke en goede briefing en een zeer goede samenwerking hebben we naast veel ervaring de juiste kandidaten gevonden.

								Gideon								 								 Tienkamp

Gideon Tienkamp

Pandora
Bij Movers & Shakers gegrijpen ze heel goed wat wij als organisatie zoeken en weten welke kandidaten passen bij de DNA van Pandora en succesvol kunnen zijn binnen de cultuur van ons bedrijf.

								Pascale 								 de								 Vries- van Lierop

Pascale de Vries- van Lierop

Rituals
Wat we zo fijn vinden aan de samenwerking met Movers & Shakers is het persoonlijke contact. Bij een nieuwe vacature komen ze altijd even langs om de sfeer te proeven en snappen daarom goed welke mensen passen bij het merk Rituals.

								Barry								 van								 Wijk

Barry van Wijk

G-Star
Het toegewijde en enthousiaste team van Movers & Shakers heeft ons de afgelopen jaren een geweldige service verleend en goede kandidaten geleverd.
Het is erg prettig om met hen samen te werken omdat ze goed begrijpen wat we verwachten van onze kandidaten en daarnaast kennen ze de markt
zeer goed. Het team opereert op een transparant, hoog niveau van professionaliteit en met een persoonlijk tintje.

We kijken ernaar uit om onze prettige samenwerking voort te zetten!


								Frederique								 								 Wolsky

Frederique Wolsky

Ik heb de afgelopen jaren meerdere malen met Movers & Shakers samengewerkt, voor twee van mijn klanten en voor de invulling van diverse functies (sales, merchandising, marketing).

De samenwerking met de consultants verloopt altijd uitermate prettig, de aanpak is professioneel en ze schakelen snel. Mij valt altijd weer op, hoe goed ze 'hun huiswerk doen' en begrijpen waar ik voor een opdrachtgever naar op zoek ben.

Ze weten precies de vinger op de juiste plek te leggen, voelen goed aan wie er wel of niet bij het bedrijf past, maar ook wat wij belangrijk vinden en willen terugzien in de (kennis, achtergrond, ervaring van) kandidaten.
Ik heb met M&S nooit meegemaakt dat een kandidaat totaal niet voldeed aan het gestelde profiel, iedere kandidaat die ik gesproken heb via M&S was een kandidaat die in potentie zou kunnen passen.

Ik werk erg graag samen met Movers & Shakers en zal dit ook in de toekomst met veel plezier blijven doen.