Onze werkwijze

Een Nieuwe Benadering in Recruitment
Wij gaan verder dan de gebruikelijke 'hiring criteria'. De kandidaat met de meeste ervaring en kwalificaties? Dat is niet altijd de juiste match. Om een echte match te vinden, is een nieuwe benadering nodig: een aanpak die vergelijkbaar is met headhunting. Het omdenken in recruitment, waarbij assessments geen sluitstuk zijn van het proces, maar het begin. We willen de ware drijfveren van onze kandidaten ontdekken en deze matchen met het DNA van uw bedrijf.

Vacature uitzetten bij Movers & Shakers 
Een vacature uitzetten bij ons betekent maatwerk. We maken een gedetailleerd profiel en brengen de markt in kaart. Door gebruik te maken van een optimale mix aan wervingsinstrumenten, zijn we in staat om actieve, latente én passieve kandidaten te bereiken. Deze aanpak loont; het zorgt ervoor dat de kans op een snelle en succesvolle plaatsing aanzienlijk wordt vergroot. We bereiken de kandidaten die uw verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Onze Screening en Selectie
De screening van een kandidaat bestaat uit een diepte-interview waarin de loopbaan, persoonlijkheid en wensen voor de toekomst worden besproken. Een assessment wordt afgenomen om de talenten en drijfveren te bepalen,  na selectie worden de beste kandidaten aan u voorgesteld. 
U ontvangt van ons een uitgebreid profiel inclusief een  analyse op het afgenomen assessment. Onze consultants lichten dit rapport persoonlijk toe. Hierdoor krijgt u een compleet beeld van de kandidaat en kunt u direct zien hoe deze binnen uw bedrijf past.

Van Aanbod tot Start
Wij ondersteunen u bij het samenstellen van een passend aanbod voor de kandidaat en zorgen dat de start binnen uw bedrijf vlekkeloos verloopt. Uw nieuwe werknemer zal zich direct thuis voelen.misschien iets toevoegen dat een goede onboarding wel gewenst is? Of dat de kandidaat goed de onboarding zal starten?

Voortdurende Ondersteuning
Wij ondersteunen u bij het samenstellen van een passend aanbod voor de kandidaat tot aan de aanvang van de eerste werkdag. In elke fase van het selectieproces houden wij u op de hoogte van de voortgang. Ook na plaatsing hebben wij meerdere contactmomenten met u en de kandidaat. Ons grootste belang is kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. We streven naar een langdurige en transparante relatie.

Meer weten over onze diensten? Klik hier