Ben jij een ervaren professional binnen de (Online) Retail, Fashion, Food of Lifestyle branche en spreekt het idee om op projectbasis te werken jou aan? Dan is ons ‘Flexible’ programma wellicht een perfecte fit met jouw ambities. Movers & Shakers biedt een detacherings programma aan binnen de Fashion & Lifestyle industry, waardoor deze uitdagende manier van werken voor jou toegankelijk wordt gemaakt in één van de meest dynamische branches op de arbeidsmarkt. Naast detachering bieden we ook regelmatig interim posities aan. Bekijk hier of wij op dit moment interim of detacheringsmogelijkheden bieden.

Geen vaste baan, maar wel zekerheid

Met een detacheringscontract ben je niet alleen verzekerd van een vast inkomen, er zijn ook allerlei gunstige arbeidsvoorwaarden waar je van profiteert.

Detachering is namelijk anders dan werkzaam zijn als ZZP-er. Wij bieden namelijk een contract bij een detacheerder (een payroll organisatie), wat meer zekerheid geeft. Als gedetacheerde heb je veel van dezelfde zekerheden als wanneer je in loondienst bent bij een bedrijf.

Heb jij interesse om op projectbasis aan de slag te gaan? Meld je dan vandaag nog aan en laat het ons weten, zodat wij jou kunnen benaderen indien er een detacheringsopdracht binnen komt.