Banen in de mode

Op zoek naar banen in de mode?

Zijn Fashion en Style voor jou meer dan alleen woorden? Heb jij de unieke combinatie van passie en professionaliteit die voor een aanstormend modetalent zo kenmerkend is, en ben je op zoek naar de beste banen in de mode? In dat geval heeft Movers & Shakers precies wat je zoekt!

Wij hebben ons als Werving & Selectiebureau voor de modebranche gespecialiseerd in het samenbrengen van kwaliteiten en kansen. Vanuit deze achtergrond biedt Movers & Shakers modeprofessionals toegang tot de mooiste banen in de mode. Vind je het dus tijd om je carrière een nieuwe fase in te laten gaan, en zoek je een uitdagende functie om verder te groeien? Schrijf je in bij Movers & Shakers en maak kennis met ons ruime aanbod van banen in de mode!

De beste banen in de mode vind je bij Movers & Shakers

Movers & Shakers biedt kandidaten een ruim overzicht van banen in de mode, variërend van Retail tot Merchandise & Planning.


Toch is een breed aanbod is uiteraard niet het enige wat wij te bieden hebben. Onze jarenlange ervaring in de Modebranche heeft ons een uniek inzicht gegeven in het stimuleren en ontwikkelen van professionele groei. Banen in de mode vereisen vaak een unieke mix van competenties, en het is belangrijk dat jouw toekomstige functie goed aansluit op jouw wensen en kwaliteiten. Een gevarieerd aanbod van banen in de mode en zorgvuldige selectie van kandidaten gaan bij Movers & Shakers dan ook hand in hand.

Direct onze banen in de mode ontdekken?

Ligt jouw hart in de Modebranche, en heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring? In dat geval kun je jezelf direct inschrijven bij Movers & Shakers! Kandidaten kunnen zich via onze website eenvoudig aanmelden. Vul het formulier automatisch in door middel van je CV of Linkedin-profiel en verstuur je aanvraag. Ons team kijkt vervolgens direct welke banen in de mode het beste bij jouw kwaliteiten zouden passen. Daarnaast houden wij je natuurlijk regelmatig op de hoogte van nieuwe banen in de mode die voor jou interessant kunnen zijn.

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je meer weten over de selectieprocedure van Movers & Shakers? Neem gerust contact op, wij beantwoorden graag je vragen.